2010. augusztus 29., vasárnap

Magyarország naplója

2011.01.01.

Cigányság

A Magyarország területén élő cigányság létszáma hivatalosan 158 ezer főt tesz ki, ám valójában a cigány származásúak legnagyobb része magyarnak vallotta magát, így valószínűsíthetően a lakosság körülbelül 8-10%-a tartozik a cigány kisebbséghez. A 8 év alattiak közel fele cigány származású, az újszülöttek majdnem 3/4-e cigány.

Egyéb nemzetiségek

Egyéb nem hivatalos ám több ősi nemzetiségnél magasabb lélekszámban képviselteti magát az arab nemzetiség hazánkban, lélekszámukat 8 és 10 ezer fő köztire becsülik. A kínaiak bevándorlása stagnál, körülbelül 20 ezer kínai él az országban. Megjelentek (javarészt a fővárosban) egyes afrikai közösségek képviselői is. Az ősi nemzetiségekhez tartozók száma drasztikusan csökkent, legnagyobb arányban a német közösség fogyatkozott, létszámuk 40 ezer fő alá esett.

A lakosság 88-90%-a magyar.

2016.01.01.

Cigányság

Hazánkban tovább csökkent a magukat cigányoknak vallók száma, már csak alig több, mint 100 ezren vannak. A cigány származásúak aránya azonban 12% sőt egyes becslések 14%-ra teszik a lakosság körén belül. Az iskolákat és óvodákat sok településen a cigányság tölti fel, másképpen be kéne őket zárni. Az újszülöttek közel 90%-a (!) cigány.

Arabok

Az erősödő bevándorlás következtében az arab közösség kétszeresére duzzadt. A már-már teljesen asszimilálódó ősi nemzetiségek helyét átvéve a  második legnagyobb nemzetiséggé vált a kínaiak után. Megjelentek egyes nagyobb vidéki városokban is. Az újbudai után átadták a második új mecsetet is a fővárosban, ezúttal a pesti oldalon, Zuglóban.

Egyéb kisebbségek

A fővárosban egyre gyakrabban látni feketéket, de a kínaiak száma is valamelyest emelkedett, 23 ezerre becsülik létszámukat az országban. Elindult a bevándorlás a távolabb lévő ázsiai országokból, így megjelentek a főként indiai és indonéz nemzetiség első képviselői is. Alig 50 ezren tartoznak az ősi nemzetiségekhez.

A magyarok aránya 84-85% az országban.

2021.01.01.

Cigányság

Budapest több kerülete elcigányosodott, Borsod és Szabolcs és Heves megyékben a cigányság került többségbe, Nógrád és Békés megyékben pedig éppen hogy még a magyarok alkotják a többséget. Az ország kb. 18-20%-a cigány származású. A nagyobb városokban a bűnözés következtében az életszínvonal rohamosan esik, a magyar lakosság zöme vidékre költözött.

Arabok

Hivatalosan is nemzeti kisebbséggé nyilvánították az arab közösséget, mely hazánkban 56 ezer embert tesz ki. A lakosság 1%-a muszlim. Az első vidéki mecsetet Székesfehérváron adták át, ahol az arab lakosság a vidékre költöző magyarok lakásaiba költöznek nagy számban. Budapest egyes kerületeiben az utcákon arab feliratok is megjelentek, ahol a lakosság erre igényt tart. A nyugati országrész valamennyi nagyobb vidéki városában képviseltetik magukat. Az utcákon egyre gyakrabban látni burkában és hidzsabban sétáló asszonyokat.

Egyéb nemzetiségek

Budapesten a feketék aránya elérte az 1%-ot, tovább emelkedett a kínaiak száma. A további ázsiai országokból bevándorlók száma kb. 20 ezer főt tesz ki. A szlovén, szerb, ukrán és román kisebbségi önkormányzatok megszűntek, ugyanis az adott nemzetekhez tartozóak száma nem éri el az ezer főt. Az Izraelben újra emelkedő palesztinok számát követő konfliktusok után több ezer izraeli kért letelepedési engedélyt a kormánytól. Letelepedésüket csak a legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik ellenezte.

A magyarok aránya 78% a lakosság körében.

2026.01.01.

Cigányság

Pest, Bács és Csongrád megyéken kívül minden megyében többségbe kerültek a Tiszántúlon és a Duna-Tisza-közén. A Dunántúlon Zala megyében alakult ki cigány többség, valamint Baranyában éppen hogy nem ők vannak többségben. Az ország keleti feléből a Dunántúlra átköltöző magyar lakosság következtében a Dunántúl fentebb említett két megyéjén kívül valamennyiben csökkent a cigány lakosság aránya. A keletibb települések önkormányzati választásain rendre a cigány jelölt nyer. Több városban már veszélybe került a magyar jelölt indulása. Magyarország népessége tavaly előtt óta már valamelyest emelkedik, ez betudható a magyar lakosság arányának drasztikus csökkenésének. A cigányság arányát 33 és 35% közöttre teszik a becslések. Budapesten a délibb kerületekben alakult ki cigány többség. Ennek következtében a magyar lakosság tekintetében a Jobbik támogatottsága először múlta felül a Fideszét, ám valószínűleg a következő választásokon már a MCF-Roma Összefogás fog kormányt alakítani.

Arabok

A nyugati országrész városaiban szerves részük az ottani életnek. Több helyen már az utcákon is százak imádkoznak egyszerre nap, mint nap. (Nem elég a szinte minden városrészben megtalálható mecset?), az üzletekben rengeteg arabbal találkozhatunk. Budapest keleti kerületeiben a cigányság mellett jelentős kisebbségbe kerültek. Központjuk a 14. kerület, itt a magyarok kisebbségbe kerülnek velük szemben. Megjelentek az arab nyelvű újságok a "magyar" piacon és beüzemelt az első országos arab nyelvű televízió is. Azon kevés településen, ahol már a lakosság 20%-át kiteszik, ott az utca-és helységnévtáblák kétnyelvűek. A lakosság 4%-a (!) muszlimnak vallja magát. Budapesten ez az arány több mint a duplája.

Egyéb nemzetiségek

A feketék aránya országosan is elérte az 1%-ot. A 103 ezer indiai, 65 ezer indonéz, 36 ezer kínai és 17 ezer pakisztáni mellett további 42 ezer ázsiai származású választotta új otthonául Magyarországot. A buddhisták aránya 1%, első kolostoruk a János-hegyen, Budapest felett lett felépítve tavaly. A szlovák, horvát és német kisebbségi önkormányzatokat megszüntették. Az Izraelből bevándorlók következtében létrejött egy jelentős, 48 ezer főt kitevő zsidó közösség is.

A magyarok aránya 61% körül van.

2031.01.01.

Cigányság

A keleti országrészből elköltözött a magyarok nagy része, ennek következtében a Pest-Bács-Csongrád vonaltól keletre kikiáltották a Cigány Köztársaságot. Az új ország 5 millió 234 ezer lakosának 12%-a magyar, ám arányuk az elköltözés és a környező országok (elsősorban Magyarország) cigányságának bevándorlása következtében vélhetően tovább csökken majd. Az ott megalakult Magyar Front vélhetően bejut a Debrecenben ülésező Cigány Parlamentbe a következő választásokkal. A nyugati országrészben ugyan Baranya megyében többségbe kerültek, de a népesség körében tapasztalható korábbi drasztikus növekedésük jelentősen mérséklődött, valamint elidult a Cigány Köztársaságba való átvándorlásuk folyamata. Jelenleg is kb. másfél millió cigány él a megmaradt Magyarország területén. Egyes hazafias szervezetek az elszakított országrész ellen fegyveres eszközökkel lépnek fel, gyakoriak az etnikai indíttatású összecsapások a két ország  és a két nemzetség között. Budapesten relatív többségben vannak az arab (!) lakossággal szemben, arányuk 40%.

Arabok

A hárommilliós nagyvárosban, Budapesten az arabok aránya 32%, megalakult az első arab párt is a Magyarországi Arabok Szövetsége. Az ország 5 682 ezer lakosából már több mint 1 millió arab. Minden városban található már mecset és egyes városok melletti falvakban is megjelentek arab családok. Magyarország legnagyobb tíz cége közül 3 arab tulajdonú. A lakosság 20%-a muszlim. (ebből 8-10% nem arab). A hatalmas emelkedés betudható a keleti országrész elszakadásának.

Egyéb nemzetiségek

A feketék aránya Budapesten 5%, országosan 2%. Az indiaiakat (293 ezer fő), indonézeket(87 ezer fő), zsidókat(80 ezer fő), pakisztániikat(46 ezer fő) elismerték hivatalos nemzetiségnek egy új törvény értelmében. Megjelentek afgánok, vietnámiiak és malájok is nagyobb számban, hazánkban. További több tucat ázsiai közösség is képviselteti magát, ám számuk (egyelőre) elenyésző. A lakosság 3%-a buddhista.

A magyarok aránya 48%, mely relatív többség az arab lakossággal szemben.

2036.01.01.

Cigányság

Arányuk a Cigány Köztársaságban 95%, Magyarországon 25%. Magyarországon roma többségét elvesztette  Budapest, de a többi megyében is valamelyest csökkent az arányuk az átvándorlás következtében. Elindult a cigány kisebbség gettókba tömörülése a többségi magyarokkal és arabokkal szemben a nagyobb városokban. A Cigány Köztársaság homogén nemzetállammá vált, melyet a Magyar Front parlamentből való kiszorulása is alátámaszt.

Arabok

Budapesten és a nagyobb vidéki városokban is többséget képeznek. A kormánypárt csak valamely arab párttal koalícióban tud kormányozni. Elindult a magyarok iszlám hitre térése is, melynek következtében a lakosság körében az iszlám vallásúak majdnem viaskodik a keresztényekével, mivel az öt évvel ezelőtti másfélszeresére emelkedett a muszlimok aránya hazánkban. Vidéken megjelentek az iszlám falvak, gyakran tarkítják a tájat a messziről észrevehető minaretek és mecsetek. Az állami televízió műsoridejének már 20%-a arab nyelvű, mely a magyar lakosság körében megbotránkoztatással tölti el a politikai és társadalmi vezetőket. Budapest főpolgármestere, Ismal Abdul al' Nassir szeretné a főváros testvérvárosaként tudni további jelentős iszlám városokat.

Egyéb nemzetiségek

Budapesten a feketék aránya fele a magyarokénak, de az indiaiak is szorosan követik őket. A zsidók aránya 1%-ot haladta meg, a lakosság 4%-a buddhista. A Törökország keleti részén is népességfölénybe került törökök Európába való vándorlása következtében kb. 10 ezer török érkezett Magyarországra. A többi ázsiai nép bevándorlási ütemecsökkent, igaz valamennyi közösség tovább növelte létszámát az országban.

A magyarok aránya 39%.

2041.01.01.

Cigányság

Magyarországon arányuk csökkent (21-23% közé teszik őket), mert a kormány a bűnözés elősegítése érdekében ösztönzi a cigányság átvándorlását. A kemény fellépés következtében további elvándorlás várható. Fő uticéluk természetesen a Cigány Köztársaság.

Arabok

Az előző választásokon már nem tudott úgy összefogni magyar párt, hogy ne az arabok kerüljenek kormányra. Ennek következtében a kormány első intézkedései közt beléptette az országot az Eurábiai Unióba, mely mára a volt Európai Unió legtöbb országát tömöríti. További bevándorlók érkezéséről tett ígéretet számtalan iszlám ország a magyarok arányának további csökkentéséért, melyet a kormány örömmel konstatált. Elrendelték, hogy minden falunak rendelkeznie kell egy mecsettel a hívők számától függetlenül. A zömében magyarok lakta falvakban rendre akad egy imám, aki a magas fizetés reményében vállalta munkáját.
A nagyobb városokban lényegében csak pislákol a magyar jelenlét, alig hallani magyar szót az utcákon. A magyar feliratok mellett (sokszor helyett) arab feliratok tájékoztatják a járókelőt éppen merre jár, hol áll. Az iszlám térhódítása immáron elvitathatatlan, a lakosság 42%-át teszik ki Allah hívei.

Egyéb nemzetiségek

Az arab kormány szigorított bevándorlási politikáján. Az iszlám országokból érkezőket továbbra is fogad Magyarország, ám más vallásúakat nem. Ennek következtében az ekkora már majdnem félmilliós indiai származású lakosság körében első ízben tapasztalható csökkenés. Hasonló a helyzet a 150 ezres zsidó közösség esetében is.

A magyarok alig a lakosság negyedét teszik ki.

2046.01.01.

Cigányok

A magyarokkal szemben többségbe (!) kerültek, ám arányuk a lakosság körében így is csökkent, az előbbiekhez képest ráadásul nagyobb arányban. Magyarország kb. 18%-a cigány. Cigány többségű falvak száma csökkent, alig van egy-egy kisebb város ahol többségben vannak. A Cigány Köztársaság népessége időközben átlépte a 10 milliót, a lakosság életszínvonala egy-egy gazdagabb afrikai országéhoz hasonlítható. A magyarországi cigányok kb. 5%-a lehet muszlim vallású (a magyarok körében ez az arány 10% felett van).

Arabok

Kikiáltották a Nyugat-Pannon Iszlám Köztársaságot Magyarország megmaradt részén. A magyar lakosság többségi területein zavargások törtek ki, mely ellen a kormány kemény eszközökkel fellép. Magyarok százait börtönzik be. A magánépületeken megtiltják a volt Magyar Köztársaságra emlékeztető bárminemű jelkép elhelyezését. A Citadellán immáron egy félholdat tart a nőalak a legújabb iszlám ország fővárosa felett. Budapesten keresve is alig találni magyar nyelvű emlékeket, irományokat (is) árusító üzletet, de a nagyobb vidéki városokban se jobb a helyzet.

Egyéb nemzetiségek

A buddhisták aránya 3%-ot alig haladja meg, a zsidó kisebbségi önkormányzat hatásköre pedig jelentősen csökkent a felgyorsult asszimiláció következtében. Arabokon kívüli további iszlám közösségek aránya nem éri el az 5%-ot. Jelentős közülük az indonéz nemzetiség.

Nyugat-Pannon Iszlám Köztársaság nemzetiségei: Arab (56%), Cigány(18%), Magyar(17%), Indiai(3%), Fekete(2%) Egyéb (4%)

A továbbiakban

Cigányság

Az átvándorlás és az asszimiláció következtében arányuk tovább csökken, igaz nem olyan drasztikusan, mint a magyar lakosságé. Ez természetesen betudható a cigányság körében tapasztalható magas szaporulatnak. Az arab kormányok ösztönzik az áttelepülési programokat, hiszen céluk egy 85% feletti arab lakossággal rendelkező nemzetállam kialakítása.

Arabok

Hihetetlen mértékű szaporulatuknak és a környező és távolabbi országokból érkező újabb és újabb bevándorlási hullámok következtében arányszámuk tovább nő az összlakosságon belül. Néhány évtized alatt homogenitásuk aligha lesz kétségbevonható.

Egyéb nemzetiségek

Asszimilációjuk lassú, főleg a fekete lakosságé, de az iszlám hitre való térésük felgyorsul. Identitásukat immáron az iszlám gyakorlásával párhuzamosan próbálják őrizni. A zsidóság alig egy évtizeden belül beleveszik az arab tengerbe, létükről tanúskodó emlékek csak kevés helyen maradnak fel.

Magyarok

A magyarság alacsony szaporulata és rendkívül felgyorsult halálozása révén gyorsabb ütemben csökken arányuk. Egyre nagyobb tért hódít körükben az iszlám. Végül kb. 2076-ra nyomuk veszik az országban. Az utolsó magyarról 2091-ben írt feljegyzést Ibrahim Mustafa Kaladzsad. Ő valószínűsíthetően egy volt székelyföldi faluban tért nyugovóra.

Akár így is történhet.

A jelenlegi népesedési folyamatokat figyelembe véve kötelességünk lenne azonnali lépésekkel ösztönözni a gyerekvállalást, mert különben az a föld, melyért őseink életüket áldozták véres csatákban, most minimális harcok árán veszti el magyar múltját. A víz, a népek árja szalad, de a kő, a föld marad. Ha mi nem vigyázunk arra, hogy magyar maradjon, hát higgyük el, lesz más nép, aki szívesen élne itt. Mi meg csak menekülnénk. Hátrahagyjuk a múltunk, elveszünk a jelenünkben és nem látjuk a jövőnket. Nem ezért vonult száműzetésbe Rákóczi, nem ezért halt meg Petőfi, nem ezért lázadtak fel ’56-ban a pesti srácok. Tiszteljük meg az ő neveiket annyival, hogy a haza és a nemzet iránt minden körülmények között hűek leszünk és maradunk. Mert haza csak egy van.

Szebb jövőt!

Bevándorló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése